Pensiuni MaramureşenePensiunea Patraus Dorina
Pensiunea Patraus Dorina**
O casa frumoasa, cu interiorul amenajat modern. Gazda, tanara, va va delecta cu multa mancare traditionala si va va ajuta sa descoperiti aceste frumoase meleguri. Camere sunt mari si luminoase, asigurandu-va tot confortul.
Rezervare
   
Pensiunea Petra Maria
Pensiunea Petra Maria**
O pensiune frumoasa, din care o sa aveti o frumoasa priveliste asupra satului. Camere sunt mari si sunt amenajate traditional. Gazda va va delecta cu multe bucate din bucataria traditionala maramureseana.
Rezervare
   
Pensiunea Petreus Irina
Pensiunea Petreus Irina**
O pensiune frumoasa, retrasa, asezata la 5 m de raul Botiza. Pensiunea dispune de o curte mare, plina cu flori, si de un foisor in care o sa va puteti relaxa sau servi masa. Stapana casei este amabila si va va delacta cu o multime de bucate traditionale.
Rezervzre
   
Pensiunea Poienar Maria
Pensiunea Poienar Maria**
O casa frumoasa, cu interiorul amenajat traditional. Pensiunea este mai retrasa, singurele zgomote care va vor deranja vor fi doar animalele din gospodarie.
Rezervare
   
Pensiunea Tisalita Eugenia
Pensiunea Tisalita Eugenia**
O casa frumoasa, la drum. Camerele sunt mari si luminoase, decorate modern. Gazdele sunt amabile si va vor ajuta sa descoperiti Maramuresul, iar in spatele casei veti putea sta la un gratar.
Rezervare
   
inapoi
inainte
Copyright © obiceiuri-populare.ro