Pensiuni MaramureşenePensiunea Fratii Pasca
Pensiunea Fratii Pasca***
Pensiunea agroturistica Fratii Pasca este o baza de cazare noua construita din lemn de brad cu interiorul amenajat rustic.Asezata intr-un cadru natural placut si linistit ferit de circulatia stresanta a masinilor ,in localitatea Barsana.
Rezervare
   
Pensiunea Dumbrava Minunata
Pensiunea Dumbrava Minunata***
In Maramures pensiunea "Dumbrava minunata" din Vadu Izei este o pensiune care va va asigura un concediu de vis.Este o casa traditionala , o constructie noua din lemn de brad , amplasata pe malul drept al riului Mara, in imediata apropiere a drumului judetean DJ 186 ce face legatura intre Vadu Izei si localitatile de pe Valea Izei.
Rezervare
   
Pensiunea Ilea
Pensiunea Ilea**
PESIUNEA ILEA este o pensiune in stil maramuresean, din lemn, amplasata intr-o zona linistita.Interioarele sunt amenajate cu mult gust imbinandu-se armonios utilul cu placutul, modernul cu traditionalul. Gazdele d-voastra sunt tinere, amabile.Fiind profesori ei va vor povesti cu placere istoria locurilor si va vor ajuta sa descopperiti frumusetile si obiceiurile din zona.
Rezervare
   
Pensiunea Ardelean
Pensiunea Popasul din deal***
Situata īn centrul Maramuresului, pensiunea Popasul din Deal este cartierul general perfect pentru un sejur īn Maramures: statiunea cu tratament balnear la 500 de metri distanta, pārtiile de schi din Cavnic la doar 20 de minute, bisericile din lemn patrimoniu UNESCO īn apropiere, Cimitirul Vesel si Manastirea Bārsana la īndemāna.
Rezervare
   
Pensiunea Ochii lui Dobrin
Pensiunea Casa Muntean**
O casa frumoasa din lemn, cu o superba priveliste asupra satului si a dealurilor acoperite cu livezi, situata la 6 km de Sighet, Maramures. Camerele sunt luminoase, cu tavane din lemn. Interiorul este placut, frumos amenajat.
Rezervare
   
inapoi
inainte
Copyright © obiceiuri-populare.ro